Acne behandeling

Heb je last van acne, maar al van alles geprobeerd? En wil je je weer goed voelen in je eigen huid? Met een acne behandeling geven we jouw huid de zorg die ze nodig heeft. Zodat jij weer kunt stralen!

Van dieptereiniging en peelings tot microneedling en nazorg, je vindt hier alles over hoe we bij YESS Huidtherapie acne behandelen.

Huidtherapie Groenlo YESS 06

Hoe we acne behandelen bij YESS

Wat is acnetherapie? En wat houdt dit in bij YESS? Therapie voor de acne gevoelige huid heeft als doel om de huid intensief te reinigen en overtollig talg, vuil en rest-acne (vlekjes, littekens) te verwijderen. Het resultaat is een rustigere huid met minder onzuiverheden.

De behandeling is afhankelijk van de ernst van de acne. Door dieptereiniging in te zetten kunnen we handmatig mee-eters en puisten voorzichtig verwijderen. Bij ernstiger vormen van acne passen we soms een peeling of microneedling toe om de huid te verdunnen en ontstekingen of littekens te verminderen.

Heb je geen acne meer, maar nog wel de littekens? Lees hier hoe je acne littekens kunt verwijderen.

Dit wil je weten over de acne behandelingen

  1. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst en het soort acne. Tijdens het intakegesprek dat voorafgaat aan alle YESS behandelingen krijg je een indicatie van het aantal behandelingen dat nodig zal zijn.

  2. Ook de interval van de behandelingen hangt van de situatie af. Behandelingen vinden gemiddeld eens in de 2 tot 4 weken plaats.

  3. Voor de behandeling en tijdens het traject wil je de juiste verzorgingsproducten gebruiken, zodat je huid voorbereid is, complicaties worden voorkomen en het resultaat sneller en beter is. En langer behouden blijft!

  4. Na de behandeling vertoont de huid vaak wat roodheid en zwelling. Dit neemt na enkele uren af. Een aantal dagen na de behandeling kunnen op de huid schilfertjes ontstaan. Krab hier niet aan, om vlekjes en littekens te voorkomen.

Resultaten

Voor en na een acne behandeling

Acne behandeling Huidtherapeut Groenlo
Acne behandelen Huidtherapeut Groenlo
Acnetherapie behandeling Huidtherapeut Groenlo

Wordt een acne behandeling vergoed?

De kosten voor het behandelen van acne vind je op de tarieven pagina. Het kan zijn dat de acne behandeling volledig of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit je aanvullende zorgverzekering. Omdat dit afhankelijk is van je zorgverzekeraar, kan hier geen definitief antwoord worden gegeven.

Bekijk dus voor meer informatie jouw polisvoorwaarden of neem contact met mij op, dan kijken we samen naar je opties.

Huidtherapie Groenlo YESS 04
Maak een afspraak

Kosteloos intakegesprek en huidadvies

Mensen helpen met het behalen van een mooie, gezonde huid. Voor mij blijft het dankbaar werk! Wil jij weten welke huidbehandeling geschikt is voor jou? Hoe ik jou kan helpen?

Plan online een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek in, dan weet je wat je opties zijn!