Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij met minuscule naaldjes kleine gaatjes gemaakt worden in de huid. Door het maken van een gecontroleerde beschadiging gaat de huid zich vernieuwen en wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De huid wordt egaler en de elasticiteit en huidstructuur verbeteren.

De naalden kunnen gevarieerd ingesteld worden op een diepte van 0,25 mm tot 2,5 mm, afhankelijk van de indicatie en het te behandelen gebied.

De behandeling kan gecombineerd worden met een peeling voor een nog intensievere behandeling en sneller resultaat.

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling warm en gevoelig zijn. Ook ontstaat er roodheid welke één of twee dagen aanhoudt en kunnen er schilfertjes ontstaan. Het is belangrijk om de huid na de behandeling niet bloot te stellen aan de zon/zonnebank.

Huidtherapie Groenlo YESS 22

Aantal behandelingen

Tijdens het intakegesprek kan een indicatie gegeven worden voor het aantal behandelingen.

Interval

De behandelingen vinden gemiddeld eens in de twee tot vier weken plaats.

Indicaties

Huidtherapie Groenlo YESS 21

Kosten en vergoeding

Microneedling wordt mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en uw zorgverzekering. Voor meer informatie check uw polisvoorwaarden of neem contact op met YESS Huidtherapie. Klik hier voor de tarieven van microneedling.

Tips

Wil je meer weten over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Lees dan mijn blogs met tips en do’s en don’ts.

Werkwijze

Werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we de oorzaak en ernst van het huidprobleem. Ook maken we een huidanalyse en foto’s van jouw huid.

2. Behandeling

We starten met het reinigen van de huid en het aanbrengen van een serum. Vervolgens maken we met de microneedlingpen kleine gaatjes in de huid, wat zorgt voor celvernieuwing. Daarna brengen we een verkoelend masker aan en sluiten we af met een SPF om de huid te beschermen.

3. Evaluatie

Voor optimaal resultaat bespreken we tijdens en na het behandeltraject de vooruitgang en het behaalde resultaat. Ook zullen we de gemaakte foto’s vergelijken.

Resultaten

Acne behandelen Huidtherapeut Groenlo
Acne behandeling Huidtherapeut Groenlo
Acnetherapie behandeling Huidtherapeut Groenlo
Acne behandeling huidtherapie groenlo
Huidtherapie Groenlo YESS 10

Kosteloos intakegesprek en huidadvies

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten welke huidbehandeling geschikt is voor jou? Plan dan online een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek in.