PRX-T33 Skinbooster

PRX is de nieuwste behandeltrend om de totale huidconditie te verbeteren zonder dat deze gaat vervellen. De unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA), waterstofperoxide en kojinezuur stimuleert de celvernieuwing, aanmaak van nieuwe collageenvezels en verminderd pigment. Het resultaat is een verbeterde stevigheid, elasticiteit, glans en hydratatie van de huid.

De PRX-T33 Skinbooster kan ook gecombineerd worden met microneedling voor intensievere een behandeling en nog optimaler resultaat!

De voordelen op een rijtje:

  • Onmiddellijk liftend effect
  • Egale teint
  • Ontstekingsremmend
  • Verminderen fijne lijntjes en rimpels
  • Verhelderen pigmentvlekken
  • Vernauwing van huidporiën
  • Geen vervelling na de behandeling en kan daardoor het gehele jaar uitgevoerd worden!

Na de behandeling

Na de behandeling krijg je crèmes mee welke aangebracht dienen te worden tussen de behandelingen door, om de huid sneller te laten herstellen en het resultaat te bevorderen.

Huidtherapie Groenlo YESS 23

Aantal behandelingen en interval

PRX-T33 wordt in een kuur van 4-6 behandelingen uitgevoerd of ingezet als opfrissing van de huid. De behandeling vind plaats één keer in de 7-14 dagen

Indicaties

Deze behandeling is ook geschikt voor het lichaam en kan zelfs op jonge leeftijd ingezet worden.

Huidtherapie Groenlo YESS 24

Kosten en vergoeding

PRX-T33 Skinbooster wordt mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie check uw polisvoorwaarden of neem contact op met YESS Huidtherapie. Klik hier voor de tarieven van chemische peelings.

Tips

Wil je meer weten over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Lees dan mijn blogs met tips en do’s en don’ts.

Werkwijze

Werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek maken we een huidanalyse en foto’s van de huid en stellen we een persoonlijk behandelplan op.

2. Behandeling

We starten met het reinigen van de huid, waarna we de vloeistof op de huid aanbrengen. Deze worden met speciale grepen in gemasseerd. Indien gewenst worden meerdere lagen aangebracht. Dit kan een tintelend en warm gevoel met zich meebrengen. Vervolgens word er een crème aangebracht om de huid te kalmeren en herstellen.

3. Evaluatie

Voor optimaal resultaat bespreken we tijdens en na het behandeltraject de vooruitgang en het behaalde resultaat. Ook zullen we de gemaakte foto’s vergelijken.

Resultaten

Voor en na PRX
Voor en na PRX 1
Rimpels verminderen huidtherapie groenlo
Huidtherapie Groenlo YESS 10

Kosteloos intakegesprek en huidadvies

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten welke huidbehandeling geschikt is voor jou? Plan dan online een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek in.