Over YESS Huidtherapie

Y.E.S.S. - Your Effective Skin Solution

Elke huid is anders, elke behandeling verschillend. Bij YESS Huidtherapie begint elk traject daarom met een kosteloos intakegesprek. Een moment om jouw huid te bekijken, al je vragen te beantwoorden en de beste aanpak te bepalen.

Vanaf dat moment werken jij en ik, Demi, samen aan Your Effective Skin Solution. Aan een huid waar jij je goed in voelt. Waar jij in straalt.

Huidtherapie Groenlo YESS 04
Over Demi Hillen

Over YESS Huidtherapie

Goed in je vel zitten. Letterlijk én figuurlijk. Als je het mij vraagt is dat ontzettend belangrijk. Toch is het in de praktijk bij veel mensen geen realiteit.

Jarenlang liep ik zelf met acne klachten rond. En met alles wat daarmee gepaard gaat. Want een huidprobleem als acne heeft invloed op elke dag.

Mijn acne is na jaren van verschillende behandelingen en producten onder controle. Ik weet nu wat mijn huid nodig heeft. En dat wil ik ook voor anderen. Voor jou. Maar dan wel zonder daar 8 jaar over te doen.

De kennis en ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan zet ik in met dat doel. Een mooie, gezonde huid waar jij je goed in voelt. Die met jou straalt.

Huidtherapie Groenlo YESS 02
Daarom kies je YESS Huidtherapie

Hi, ik ben Demi

Hoewel ik in 2018 afgestudeerd ben als huidtherapeut, blijf ik regelmatig cursussen en opleidingen volgen. Om mijn kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, trends en technieken.

Meer over mij en YESS Huidtherapie: