Huidoneffenheden verwijderen

Onder huidoneffenheden verstaan we verschillende goedaardige huidtumoren. Vaak gaat dit om cosmetisch storende vlekjes of bultjes welke meestal voorkomen in het gezicht, hals, decolleté, onder de oksels of op de romp. Voorbeelden van huidoneffenheden zijn steelwratjes, ouderdomswratten en vetbultjes.

Huidoneffenheden kunnen eenvoudig verwijderd worden doormiddel van coagulatie of curettage.

Coagulatie

Coagulatie wordt toegepast voor het verwijderen van huidoneffenheden of vaataandoeningen, waarbij gebruik gemaakt wordt van stroom. De elektrode wordt net boven het te verwijderen plekje gehouden, waardoor er een klein vonkje ontstaat tussen de elektrode en de huid. Hierdoor wordt de huid verhit en worden de huidoneffenheden veilig weggebrand. Bij het verwijderen van bloedvaatjes wordt er gebruik gemaakt van een klein naaldje, welke in het bloedvat gestoken wordt. Door de warmte stollen de eiwitten en zal het vaatje afbreken en verdwijnen

Curettage

Bij curettage worden huidoneffenheden verwijderd doormiddel van een steriele scherpe ring, waarmee de oneffenheden van de huid worden geschraapt.

Huidtherapie Groenlo YESS 11

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn en zal er een korstje ontstaan. Deze zullen na enkele dagen loslaten. Het is belangrijk om de eerste twee weken na de behandeling de huid goed te beschermen tegen uv-straling en niet aan de korstjes te krabben om littekenvorming te voorkomen.

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er 1-2 behandelingen benodigd om het gewenste resultaat te behalen.

Interval

De behandelingen vinden eens in de twee weken plaats.

Indicaties

Kosten

Klik hier voor de tarieven voor het verwijderen van huidoneffenheden.

Resultaten

Steelwratjes behandeling huidtherapeut Groenlo
Ouderdomswratten behandelen Huidtherapeut Groenlo
Ouderdomswratten verwijderen Huidtherapeut Groenlo
Huidoneffenheden verwijderen huidtherapeut Groenlo
Steelwratjes verwijderen groenlo
Ouderdomsvlekken verwijderen huidtherapie groenlo
Huidtherapie Groenlo YESS 10

Kosteloos intakegesprek en huidadvies

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten welke huidbehandeling geschikt is voor jou? Plan dan online een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek in.