Ervaringen

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Lees hieronder alle ervaringen.

Zij gingen je voor

5.0 ★★★★★


★★★★★ - Anouk -

Na lang last te hebben gehad van acné, en pijnlijke ontstekingen heb ik Demi benaderd voor een consult. We hebben samen besproken wat de mogelijkheden zijn om van de rode plekjes en littekens af te komen. Demi neemt echt de tijd voor jou, en dat maakt het heel persoonlijk! Ze werkt vakkundig en professioneel waardoor ik al snel gewenst resultaat zie. Ook de aangeraden producten werken perfect. Wat een verschil!


★★★★★ - Milou -

Een half jaar geleden kwam ik bij Demi terecht. Ik stelde de vraag of zij iets kon met mijn onrustige huid, een paar diepe littekens en de diepe poriën. Vanaf het begin kreeg ik goede adviezen voor thuis en passende - goed werkende - producten. De behandelingen worden altijd afgestemd op hoe mijn huid op dat moment is. Door de microneedling worden zelfs mijn diepste littekens minder en daar ben ik heel blij mee.
Het is extra prettig dat ik een deel van een aantal behandelingen via mijn zorgverzekering vergoed kreeg.


★★★★★ - Alita -

Diverse verschillende behandelingen gehad. Laseren bikinilijn en oksels tegen ongewenste haargroei, camouflage behandelingen roodheid / adertjes in mijn gezicht (werd zelfs vergoed tot 200 euro door mijn zorgverzekeraar) en diverse ouderdomsvlekjes laten verwijderen. Je krijgt goede uitleg tijdens de intake van Demi. Je merkt meteen dat je met een zeer vakkundige, professionele huidtherapeut te maken hebt. Vriendelijke benadering en zeer goede adviezen. Ik ben superblij met het resultaat van de behandelingen.


★★★★★ - Britt -

Na jarenlang last te hebben gehad van rode vlekken/ litteken vlekken van acné, heb ik contact gezocht met Demi. Demi heeft mij gelijk de juiste adviezen gegeven. Met de behandeling microneedling in combinatie met medische peelings is het resultaat erg mooi geworden. De vlekken zijn zichtbaar verdwenen/ verminderen en mijn huid voelt weer glad en egaal aan. Ik ben er heel erg blij mee!


★★★★★ - Mariël -

In 2 behandelingen kreeg m’n gezicht haar uitstraling terug en ik m’n zelf vertrouwen. Durf weer zonder “camouflage” make-up de deur uit.
Demi is een echte topper! Ze overlegd en neemt alle tijd voor je. Ik kreeg de behandelingen ook nog eens vergoed door m’n zorgverzekeraar.


★★★★ - Kim -

Je wordt op een prettige manier geholpen door Demi, ze is laagdrempelig benaderbaar en de behandeling is zeer professioneel.


★★★★★ - Suzanne -

Geen toelichting gegeven


★★★★★ - Lieke -

Demi is erg prettig in haar omgang. Erg vriendelijk, goede uitleg en advies. Resultaat naar aantal behandelingen goed zichtbaar, minder puistjes en oneffenheden! Ze denkt ook goed met je mee in oplossingen, producten en vergoedingen.


★★★★★ - Marijke -

Super goede behandeling gehad met een prima resultaat. Dank je wel Demi


★★★★★ - B -

Keurige kliniek, goed advies. Behandeling is nog niet klaar. Zie al verschil maar nog even afwachten op eindresultaat.


★★★★★ - An -

Professioneel geholpen en erg blij met het resultaat!