Menu

acnetherapie

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak

acnetherapie

Acnetherapie wordt ingezet voor het behandelen van de acne gevoelige huid. Het doel van de behandeling is intensief reinigen en het verwijderen van overtollig talg, vuil en rest-acne, zoals vlekjes en littekentjes. Met als resultaat minder onzuiverheden en een egalere huid.

Afhankelijk van de ernst van acne kunnen bij acnetherapie verschillende behandelingen uitgevoerd en gecombineerd worden. Als eerste kan een dieptereiniging worden ingezet om handmatig mee-eters en puistjes voorzichtig te verwijderen. Bij ernstige vormen van acne kan het nodig zijn om niet alleen een dieptereiniging, maar ook een peeling of microneedling toe te passen om de huid te verdunnen en ontstekingen of littekens te verminderen.

Acnetherapie

Voor de behandeling

Naast de behandeling is het belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken, zodat de huid wordt voorbereid op de behandeling en complicaties worden voorkomen. Ook zorgen de juiste producten voor sneller en beter resultaat en zal het resultaat langer behouden blijven.

na de behandeling

De huid kan na de behandeling wat roodheid en zwelling vertonen, wat na enkele uren af zal nemen. Een aantal dagen na de behandeling kunnen er schilfertjes ontstaan. Het is belangrijk om hier niet aan te krabben om vlekjes en littekens te voorkomen.

Medische peelings

aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst en het soort acne. Tijdens het intakegesprek kan een indicatie gegeven worden voor het aantal behandelingen. 

interval

De behandelingen vinden gemiddeld eens in de 2-4 weken plaats.

indicaties

  • Acne vulgaris
  • Acne comedonica
  • Acne excoriée des jeunes filles
  • Acne conglobata
  • Hidradenitis suppurativa (acne inversa)
  • Favre racouchot

kosten en Vergoeding

Acnetherapie wordt mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie check uw polisvoorwaarden of neem contact op met YESS Huidtherapie. Klik hier voor de tarieven van acnetherapie.

TIPS

Wil je meer weten over wat je zelf kan doen tegen acne? Lees dan mijn blogs over tips en do’s en dont’s met betrekking tot acne.

WErkwijze
w

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt de oorzaak en ernst van de acne uitgebreid besproken. Hierna maken we een huidanalyse en foto’s van jouw huid.

voorbereiding

Gebruik twee weken voor de behandeling verzorgingsproducten welke zijn afgestemd op jouw huid, zodat de huid voldoende is voorbereid op de behandeling.

I

Behandeling

Afhankelijk van de ernst van de acne wordt een dieptereiniging, peeling en/of microneedling toegepast. Met als doel het verminderen van onzuiverheden, vlekjes, roodheid en littekens.

Z

Evaluatie

Voor optimaal resultaat bespreken we tijdens en na het behandeltraject de vooruitgang en het behaalde resultaat. Ook zullen we de gemaakte foto’s vergelijken.

RESULTATEN

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten met welke huidproblemen je bij YESS Huidtherapie terecht kunt? Klik dan op de knop hieronder.

 

Stuur een bericht

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over een behandeling of product? Stuur gerust een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Privacyverklaring

5 + 4 =

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ