Menu

coagulatie

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak

coagulatie

Coagulatie is een behandeling voor het verwijderen van huidoneffenheden of vaataandoeningen doormiddel van stroom. Afhankelijk van de indicatie wordt een elektrode of naald gebruikt om stroom te geleiden naar het plekje dat verwijderd moet worden.

Door de elektrode net boven het te verwijderen plekje te houden ontstaat er een klein vonkje tussen de elektrode en de huid. Hierdoor wordt de huid verhit en worden de huidoneffenheden veilig weggebrand.

Bij coagulatie van bloedvaatjes steekt men een klein naaldje in het bloedvat. Door de afgegeven warmte stollen de eiwitten en zal het vaatje afbreken en verdwijnen.

Coagulatie

na de behandeling

Na de behandeling kunnen er huidreacties optreden, zoals roodheid en korstjes. De korstjes zullen na enkele dagen loslaten. Het is belangrijk om de eerste twee weken na de behandeling de huid goed te beschermen tegen UV-straling en niet aan de korstjes te krabben om littekenvorming te voorkomen.

aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er 1-2 behandelingen benodigd om het gewenste resultaat te bereiken.

interval

De behandelingen vinden eens in de 4 weken plaats

kosten en Vergoeding

Coagulatie wordt mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de te behandelen indicatie. Voor meer informatie check uw polisvoorwaarden of neem contact op met YESS Huidtherapie. Klik hier voor de tarieven van coagulatie.

WErkwijze
w

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we uitgebreid het huidprobleem en maken we een huidanalyse en foto’s van jouw huid. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op.

I

Behandeling

De huid wordt ontsmet, waarna doormiddel van stroom het plekje veilig wordt verwijderd.

Z

Evaluatie

Voor optimaal resultaat bespreken we tijdens en na het behandeltraject de voortuitgang en het behaalde resultaat. Hierbij zullen we ook de gemaakte foto’s vergelijken.

RESULTATEN

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten met welke huidproblemen je bij YESS Huidtherapie terecht kunt? Klik dan op de knop hieronder.

 

Stuur een bericht

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over een behandeling of product? Stuur gerust een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Privacyverklaring

11 + 8 =

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ