Menu

grove poriën

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak
Grove poriën

grove poriën

Elke huid bevat poriën, echter zijn ze bij de een opvallender dan bij de ander. Doordat poriën een onderdeel zijn van de huidstructuur zijn deze niet te verwijderen. Gelukkig kunnen ze door de juiste behandelingen en producten minder zichtbaar worden.

Littekenmassage

wat zijn grove poriën?

Grove poriën zijn openingen in de huid welke vergroot zijn door een ophoping van talg of dode huidcellen. Hierdoor zetten ze uit en zijn ze beter zichtbaar. Ook verkeerd product gebruik, zonneschade en genetische aanleg kunnen invloed hebben op grove poriën.

 

WErkwijze

Medische_Peeling

Een peeling zorgt voor beter afschilfering van dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Dit resulteert in een egalere huid met een verbeterde huidstructuur. Voor optimaal resultaat is het belangrijk om naast de behandeling de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Op deze manier wordt het resultaat versterkt en zolang mogelijk behouden.

Microneedling

Bij microneedling wordt doormiddel van minuscule naaldjes een gecontroleerde beschadiging gemaakt, waardoor de huid zich gaat vernieuwen. Dit leidt tot celvernieuwing en een egalere huidstructuur.

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ