Menu

huidveroudering

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak
Huidveroudering

huidveroudering

Huidveroudering.. we ontkomen er helaas niet aan. Vanaf je 30e levensjaar schilferen de dode huidcellen minder goed af, waardoor de huid dikker word en doffer oogt. Daarnaast wordt de huid slapper en treden er fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken op. 

Medischepeeling

hoe ontstaat huidveroudering?

Naarmate we ouder worden zal er bij iedereen huidveroudering optreden. Echter zijn er wel een aantal factoren die dit proces kunnen versnellen. Blootstelling aan de zon, een ongezonde levensstijl, alcohol en roken hebben een nadelige invloed op het ontstaan van huidveroudering.

WErkwijze

Medische_Peeling

Een peeling zorgt voor celvernieuwing, waardoor de aanmaak van collageen en elastine verbeterd en de huid steviger wordt. Ook zorgt celvernieuwing voor een betere hydratatie van de huid en schilferen de doffe dode huidcellen af, waardoor de huid weer straalt en pigment minder zichtbaar word. Voor optimaal resultaat is het belangrijk om naast de behandeling de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Op deze manier wordt het resultaat versterkt en zolang mogelijk behouden.

Microneedling

Bij microneedling worden met minuscule naaldjes kleine gaatjes gemaakt in de huid. Door het maken van een gecontroleerde beschadiging gaat de huid zich vernieuwen, wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de stevigheid van de huid verbeterd. Tevens nemen pigmentvlekken af en zorgt de celvernieuwing voor betere hydratatie.

IPL pigment

IPL kan ingezet worden bij een zonbeschadige huid. Het IPL licht absorbeert het bruine pigment van de pigmentvlek, waarna het licht wordt omgezet in warmte. Door de warmte zal het pigment breken in kleine deeltjes en vervolgens afschilferen.

IPL vaataandoening

IPL kan ingezet worden bij een huid met algemenen roodheid en gesprongen vaatjes. Het IPL licht wordt geabsorbeerd door bloed (hemoglobine) in het vaatje. Het licht wordt omgezet in warmte waardoor de vaatwanden aan elkaar plakken en het vat wordt opgeruimd door het lichaam.

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ