Menu

ipl pigmentbehandeling

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak

ipl pigment behandeling

IPL is een effectieve behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken. Bij YESS Huidtherapie werken we met de FormaTK Spark Pro. Het IPL licht wordt geabsorbeert door het pigment, waarna het licht wordt omgezet in warmte. Door de warmte zal het pigment breken in kleine deeltjes en vervolgens afschilferen.

 

IPL pigment

Voor de behandeling

Voor de behandeling dient u het te behandelen gebied vier weken uit de zon en/of zonnebank te houden. 

na de behandeling

Op de dag van de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. U mag hiertegen koelen indien nodig. Na een aantal dagen kunnen er wat kleine korstjes zichtbaar zijn. Deze zullen vanzelf van de huid afvallen.

na het behandeltraject

Het is mogelijk dat in de toekomst nieuwe pigmentvlekken zichtbaar worden. Deze kunnen ontstaan door erfelijkheid of zonschade.

IPL vaat

aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er één tot drie behandelingen benodigd om het gewenste resultaat te behalen.

interval

De behandelingen worden uitgevoerd met een interval van vier tot zes weken.

 

indicaties

kosten en Vergoeding

IPL behandelingen in het gezicht worden mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie check uw polisvoorwaarden of neem contact op met YESS Huidtherapie. Klik hier voor de IPL behandeling tarieven.

TIPS

Wil je meer weten over wat je zelf kan doen om pigmentvlekken te voorkomen? Lees dan mijn blogs met tips en do’s en dont’s met betrekking tot pigment en zonschade.

WErkwijze
w

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek zullen we de pigmentvlekken bekijken en meer uitleg geven over de behandeling. Hierna stellen we een behandelplan op en maken foto’s van jouw huid.

I

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt de huid gedesinfecteerd en het gebied dat behandelt wordt afgetekend met een huidpotlood. Vervolgens wordt er een gel op de huid aangebracht, waarna op elke plek een puls wordt gezet. Deze pulsen kunnen aanvoelen als een elastiekje dat tegen de huid schiet. De behandeling is niet pijnloos, maar over het algemeen goed te verdragen.

Z

Evaluatie

Voor optimaal resultaat bespreken we tijdens en na het behandeltraject de vooruitgang en het behaalde resultaat. Ook zullen we de gemaakte foto’s vergelijken.

RESULTATEN

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten met welke huidproblemen je bij YESS Huidtherapie terecht kunt? Klik dan op de knop hieronder.

 

Stuur een bericht

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over een behandeling of product? Stuur gerust een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Privacyverklaring

2 + 14 =

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ