Menu

littekentherapie

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak

littekentherapie

Binnen littekentherapie zijn er verschillende behandelmogelijkheden die toegepast kunnen worden voor het verbeteren van littekens. Afhankelijk van het soort litteken worden de volgende behandelingen ingezet:

Littekenmassage: maakt het litteken soepeler en kan een verkleving aan de onderhuid verminderen. Ook kan littekenmassage zorgen voor vermindering van pijn, roodheid, verdikking en jeuk. 

Microneedling: verbeterd de huidstructuur en maakt het litteken minder opvallend. 

Na de behandeling kan het litteken nog rood van kleur zijn. Tevens kan het herstel een jeukend gevoel met zich mee brengen. Het is belangrijk om een herstellend litteken niet bloot te stellen aan de zon en/of zonnebank.

Littekenmassage

na de behandeling

Na de behandeling kan het litteken rood en gevoelig zijn.  

aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de toegepaste behandeling en het soort litteken

interval

De behandelingen vinden gevarieerd eens in de 1-4 weken plaats.

Microneedling

kosten en vergoeding

Littekentherapie wordt mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie check uw polisvoorwaarden of neem contact op met YESS Huidtherapie. Klik hier voor de littekentherapie tarieven van curettage.

WErkwijze
w

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek wordt het litteken geanalyseerd en word er gekeken of deze behandeld kan worden. Ook maken we foto’s van het te behandelen gebied.

I

Behandeling

De verschillende behandelmogelijkheden maken het litteken soepeler en minder opvallend van kleur en structuur

Z

Evaluatie

Voor optimaal resultaat bespreken we tijdens en na het behandeltraject de voortuitgang en het behaalde resultaat. Hierbij zullen we ook de gemaakte foto’s vergelijken.

RESULTATEN

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten met welke huidproblemen je bij YESS Huidtherapie terecht kunt? Klik dan op de knop hieronder.

 

Stuur een bericht

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over een behandeling of product? Stuur gerust een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Privacyverklaring

4 + 5 =

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ