Menu

medische peelings

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak

medische peelings

Een peeling is een vloeistof op basis van zuren welke aangebracht wordt op de huid. De zuren zorgen voor een versnelde celdeling en het afschilferen van dode huidcellen. Door het vernieuwen van de huid wordt pigment minder zichtbaar, worden fijne lijntjes opgevuld en heeft talg minder kans van ophopen, met als resultaat minder onzuiverheden en acne.

Peelingen zijn er in verschillende sterktes, waardoor deze inzetbaar zijn bij zowel oppervlakkige als diep gelegen huidproblemen. Afhankelijk van de indicatie kunnen we peelingen met microneedling of een dieptereiniging combineren. 

Medischepeeling

Voor de behandeling

Het is belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken om de huid voor te bereiden op de behandeling en complicaties te voorkomen. Ook zorgen de juiste producten voor sneller en beter resultaat en zal het resultaat langer behouden blijven.

na de behandeling

De huid kan na de behandeling wat rood zijn, wat na enkele uren af zal nemen. Een aantal dagen na de behandeling kunnen er schilfertjes, onzuiverheden en pigmentvlekken ontstaan. Het is belangrijk niet aan de schilfertjes te krabben om vlekjes en littekens te voorkomen. Alle huidreacties verdwijnen meestal binnen 1-2 weken. Het is belangrijk om de huid 2-6 weken, afhankelijk van het soort peeling, niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank.

 

Medischepeeling

aantal behandelingen

Tijdens het intakegesprek kan een indicatie gegeven worden voor het aantal behandelingen. Dit is namelijk afhankelijk van het te behandelen huidprobleem.

interval

De behandelingen vinden gemiddeld eens in de 2-4 weken plaats.

indicaties

kosten en Vergoeding

Medische peelings wordt mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie check uw polisvoorwaarden of neem contact op met YESS Huidtherapie. Klik hier voor de tarieven van medische peelings.

TIPS

Wil je meer weten over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Lees dan mijn blogs met tips en do’s en don’ts.

WErkwijze
w

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek wordt de oorzaak en ernst van het huidprobleem uitgebreid besproken en maken we een huidanalyse en foto’s van jouw huid.

voorbereiding

Gebruik 2-4 weken voor de behandeling verzorgingsproducten welke zijn afgestemd op jouw huid, zodat de huid voldoende is voorbereid op de behandeling.

I

Behandeling

We starten met het reinigen van de huid, waarna we de peeling aanbrengen. Vervolgens worden eventuele aanwezige onzuiverheden verwijderd, waarna er een masker word aangebracht om de huid te kalmeren. Ter bescherming wordt er afgesloten met zonbeschermingsfactor.

Z

Evaluatie

Voor optimaal resultaat bespreken we tijdens en na het behandeltraject de vooruitgang en het behaalde resultaat. Ook zullen we de gemaakte foto’s vergelijken.

RESULTATEN

Het blijft dankbaar werk om mensen te helpen bij het behalen van een mooie gezonde huid! Wil je weten met welke huidproblemen je bij YESS Huidtherapie terecht kunt? Klik dan op de knop hieronder.

 

Stuur een bericht

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over een behandeling of product? Stuur gerust een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Privacyverklaring

1 + 3 =

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ