Menu

melasma

Your Effective Skin Solution
Maak online afspraak
Melasma

wat is melasma?

Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, is een pigmentstoornis die zich kenmerkt door donkere vlekken in het gezicht. Melasma komt vooral voor bij vrouwen op de slapen, wangen, voorhoofd en bovenlip. 

IPL pigment

hoe ontstaat melasma?

De oorzaak van melasma is onbekend, wel weten we dat hormonen, de zon en genetische factoren een rol spelen. Melasma zien we vaak ontstaan tijdens een zwangerschap of bij het gebruik van anticonceptie. Ook kan melasma verergeren in de zomer. De pigmentcellen maken dan teveel pigment aan. 

WErkwijze

IPL Pigment

Het IPL licht absorbeert het bruine pigment van de pigmentvlek, waarna het licht wordt omgezet in warmte. Door de warmte zal het pigment breken in kleine deeltjes en vervolgens afschilferen.

Medische_Peeling

Een peeling zorgt voor celvernieuwing, waardoor dode huidcellen afschilferen en het pigment oplicht. Tevens kunnen hierdoor oplichtende ingrediënten uit producten dieper de huid in dringen, waardoor de aanmaak van nieuw pigment wordt geremd.Voor optimaal resultaat is het belangrijk om naast de behandeling de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Op deze manier wordt het resultaat versterkt en zolang mogelijk behouden.

openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 17:00 uur

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Contact

+ 31 6 83 66 93 00

Buitenschans 54B

7141 EL Groenlo

info@yesshuidtherapie.nl

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ