YESS Huidtherapie voor jouw huidprobleem

Mijn naam is Demi Hillen en ik ben huidtherapeut en trotse eigenaresse van YESS Huidtherapie. Graag vertel ik je wie ik ben. Wat YESS Huidtherapie voor jou kan betekenen en waarom ik doe wat ik doe.

Hoe het allemaal begon

Het afgelopen jaar was een rollercoaster! Van volop aan het werk, naar wekenlang thuis zitten door corona, na het uiteindelijk opzeggen van mijn baan en voor mezelf beginnen.

Sinds mijn studie heb ik gewerkt in een cosmetische kliniek, waar ik verschillende huid- en laserbehandelingen uitvoerde. Maar na een aantal jaar hier werkzaam te zijn merkte ik toch dat ik behoefte had om mijn eigen ding te doen. Mijn eigen ideeën uit te werken en zelfstandig te werken. De drang naar een eigen praktijk werd steeds groter, waardoor ik besloot mijn baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen.

Allemaal doodeng… maar een beslissing waarvan ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van heb gehad.

Dat ik ooit voor mezelf wilde beginnen wist ik al tijdens mijn opleiding huidtherapie. Het leek me fantastisch om op mijn eigen manier mensen te kunnen helpen met hun huidprobleem. Ik merkte namelijk tijdens mijn opleiding en stages al gauw dat ik me in de patiënten herkende en wilde graag mijn kennis met hun delen.

Ik weet hoe je je voelt

Al sinds mijn puberteit had ik last van acne. Dit begon met her en der wat puistjes, maar dit werden in de loop der jaren vele onderhuidse ontstekingen…Nou niet bepaald het beeld waar je als 16-jarige op zit te wachten.

In de eerst jaren probeerde ik van alles om er maar vanaf te komen. Van producten van de drogist of apotheek, tot voorgeschreven crèmes van de huisarts. Niets leek te helpen. Na een zoveelste crème waarvan ik zo erg ging schilferen dat een kind aan me vroeg of ik krentenbaard had, was de maat vol! Dit moest anders! Maar hoe?

Een huidtherapeut? Daar had ik toen nog nooit van gehoord.

Door een leraar op de middelbare school kwam ik in aanraking met de opleiding huidtherapie. Na de open dag wist ik direct DIT is het!

In de vier jaar van mijn opleiding heb ik menig behandeling en product uitgeprobeerd. De één met beter resultaat dan de ander. Maar vandaag de dag heb ik mijn acne onder controle.

Helaas heeft het bij mij ongeveer 8 jaar geduurd…

Waarom doe ik wat ik doe?

Helaas zie ik in de praktijk vaak mensen die jarenlang bezig zijn om van hun huidprobleem af te komen. Dat is de reden dat ik gestart ben met YESS Huidtherapie, zodat ik mijn kennis met jou kan delen en je op weg te helpen naar een mooie gezonde huid.

YESS Huidtherapie

YESS Huidtherapie biedt zowel cosmetische als medische behandelingen aan. Je kan bij mij terecht voor het behandelen van acne, (acne) littekens, huidoneffenheden, huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea, storende haargroei en vaataandoeningen.

Binnen YESS Huidtherapie kan ik mijn ideeën, perfectionisme en expertise volop kwijt.

Ik heb een duidelijk doel voor ogen. Jou zo optimaal mogelijk helpen bij het verbeteren van jouw huid.

Zo kwam ik ook al gauw op de naam YESS, wat staat voor Your Effective Skin Solution.

Tijdens een intakegesprek beantwoord ik al je vragen en stel ik een persoonlijk behandelplan voor je op. Welke bestaat uit behandelingen, productadvies en advies over factoren die mogelijk van invloed zijn, zoals voeding, hormonen en medicatie.

Samen werken we aan Your Effective Skin Solution!

Wie weet tot snel!

Liefs Demi